Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si a conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea acestora cu atentie.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de NICOLEZ UNION SRL. Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este NICOLEZ UNION SRL. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date) din diferite zone ale siteului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala. Folosirea fara acordul NICOLEZ UNION SRLa oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini de internet, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii si efectuarea unor comenzi pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. NICOLEZ UNION SRL nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori. Niciuna din informatiile / datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina NICOLEZ UNION SRL.

VIZUALURILE FOLOSITE PE SITE

Pozele folosite pe acest site incearca sa reproduca cat mai fidel imaginea pe care o are produsul in realitate. Cu toate acestea pot exista diferente de culoare generate de intensitatea luminii la momentul la care sunt realizate pozele, materialele din care sunt manufacturate produsele si ambalajele, etc. Vizualurile care promoveaza produsele sunt realizate de catre furnizorii NICOLEZ UNION SRL si sunt proprietatea lor exclusiva.

CUM SE EFECTUEAZA O COMANDA?

Pentru a efectua o comanda prin intermediul site-ului nostru este necesar sa completati formularul de comanda cu numele dumneavoastra, cu o adresa de livrare completa, o adresa de e-mail valida si un numar de telefon disponibil pentru a putea fi contactat in vederea livrarii. Site-ul va ofera posibilitatea de a efectua comenzi atat ca vizitator, cat si ca detinator de cont (contul il puteti deschide in mod gratuit). In acest ultim caz veti putea dispune de informatii referitoare la istoricul tranzactiilor Dvs. si informatii despre comanda pe care o plasati. Recomandam ca orice achizitie de pe site sa fie efectuata de pe un cont pentru a facilita efectuarea unor eventuale achizitii viitoare si pentru a beneficia de avantaje promotionale sau de metode de fidelizare disponibile.

CUM SE EFECTUEAZA PLATA?

Plata se va face prin card bancar sau prin metoda ramburs, in numerar, direct la curier in acest caz comanda achitându-se la livrare. La cererea clientului plata se poate realiza si prin ordin de plata inainte de livrarea comenzii. Coletul livrat este însoțit de factură fiscală aferentă comenzii. Chitanța care atesta incasarea in numerar va fi emisă de către firma de curierat. Toate prețurile afișate pe Site au TVA inclus. Recomandam in aceasta perioada ca plata sa se realizeze prin intermediul cardului respectand astfel cat mai mult regulile de distantare sociala. Site-ul nostru detine certificat de securitate SSL. Acest lucru poate fi verificat prin click pe iconita-lacat care precede adresa site-ului  nostru din browser. Certificatele SSL sunt folosite pentru a securiza schimbul de informatii prin Internet: informatii despre carduri bancare, parole si in general orice informatie care se doreste a ramane privata. Certificatele SSL cripteaza informatiile inaintea ca acestea sa circule prin Internet. Informatiile criptate nu pot fi decriptate decat de serverul caruia ii sunt adresate. Acest lucru reprezinta o garantie in plus ca informatiile trimise catre un website nu vor fi furate sau modificate.

MODALITATI DE LIVRARE

Transportul este asigurat prin intermediul firmelor de curierat rapid agreate. Pretul de curierat pentru un colet este prezent in finalizarea comenzii. Pentru comenzile care depasesc valoarea de 499 ron taxa de curierat pentru client este zero costul fiind suportat de catre compania noastra. Exceptie fac comenzile care au ca adresa de livrare o tara din Uniunea Europeana pentru care costul are o valoare diferita.

Produsele noastre se livreaza in maximum 24-48 de ore daca adresa de livrare este pe teritoriul Romaniei pentru produsele din stoc, iar pentru produsele care nu sunt pe stoc, pot ajunge in 30 de zile lucratoare.

In conditiile in care doriti sa stiti exact cand va fi disponibil produsul dvs va rugam solicitati termenul de livrare la telefonul expus pe site-ul nostru, inainte de lansarea comenzii.

CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar noi va vom rambursa contravaloarea acestora. Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact. In cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte cai. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Cheltuielile de transport generate de returnarea produselor care nu implica vina furnizorului se va face pe cheltuiala clientului. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, compania noastra va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data la care clientul ne-a informat in scris de intentia sa de a returna produsul/produsele doar in contul bancar care apartine clientului. 

IMPORTANT: Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. 

Conditii de returnare:

Returnarea fara invocarea vreunui motiv se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid, URGENT CARGUS, FAN CURIER, DPD, returul fiind livrat direct la adresa sediului nostru din Str Republicii nr 7, Ineu, Arad. Taxa transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea. Nu folositi pentru retur Posta Romana, coletele nu vor fi livrare direct la noi asfel fiind intarziat procesul de plata a contravalorii returului de catre compania noastra.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.

Daca nu primiti acelasi produs pe care le-ati comandat, produsul se poate returna fara a plati taxa de curierat pentru retur. In acest caz se vor folosi serviciile de curierat amintite mai sus cu mentiunea plata pe contractul pe care firma de curierat il are cu NICOLEZ UNION SRL. In acest caz ne puteti contacta oricand pentru a va sprijini in rezolvarea problemei in cel mai scurt timp.

ATENTIE: Pe site sunt trecute dimensiunile la toate produselor – daca produsul nu vi se potriveste inseamna ca nu ati consultat dimensiunile acestuia iar in acest caz taxele de transport vor fi suportate de catre client.

In cazul in care produsul achizitionat prezinta defecte din fabricatie (nu de transport) va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului. Ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic, compania noastra suportand taxele de transport catre dumneavoastra.

Inainte de a expedia produsele catre dvs. noi verificam sa nu existe defecte din fabricatie, sa fie acelasi model, marime, culoare cu ceea ce ati comandat. Produsele sunt noi, neuzate!

GARANTIE

Garantia comerciala pentru produsele noastre este de 24 de luni, termenul incepand de la data la care clientul intra in posesesia produsului/produselor comandate.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

NICOLEZ UNION SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – GDPR), cu Legea de punere in aplicare a prevederilor GDPR și/sau cu orice alte decizii pe care le poate emite Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu privire la protecția datelor cu caracter personal. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare si livrare, respectiv: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Prin completarea si trimiterea formularului de comanda de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei NICOLEZ UNION SRL care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate (numai cu acceptul dvs) informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. NICOLEZ UNION SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

NEWSLETTER SI ALTE INFORMATII

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea. Suntem 100% anti-spam! Nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege.

DISPUTE SI CONFLICTE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice conflict aparut intre NICOLEZ UNION SRL . si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, conform legilor.

RECLAMATII

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre: NICOLEZ UNION SRL folosind adresa de email publicata in pagina de contact, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, la unul din comisariatele teritoriale sau online la http://www.anpc.gov.ro

NICOLEZ UNION SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi de mai sus fara notificare prealabila.

DREPTURI SC NICOLEZ UNION SRL

 • de a modifica pretul produselor vandute prin intermediul acestui site
 • de a selecta clientii
 • de a promova produsele
 • de a folosi firma de curierat agreata
 • de a lua masuri legale pentru clientii care plaseaza comenzi false cu rea intentie

OBLIGATII SC NICOLEZ UNION SRL

 • de a plati contravaloarea produselor conform conditiilor de returnare de mai sus
 • de a furniza produsele disponibile in termenul promis
 • de a elibera factura fiscala pentru produsele comandate de clienti

DREPTURI CLIENT

 • de a comanda orice produs de pe acest site cu buna credita
 • de a beneficia de produsele comandate si platite
 • de a refuza un produs in conditiile legii

OBLIGATII CLIENT

 • de a furniza date reale in vederea livrarii comenzii
 • de a isi asuma responsabilitatea comenzii
 • de a consulta dimensiunile produselor disponibile pe site inainte de a efectua comanda
 • de a plati pretul produselor comandate inclusiv costurile de livrare

Drepturile si obligatiile ambelor parti sunt stabilite cu respectarea dispozitiilor ORDONANTEI GUVERNULUI nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Compania care administreaza site-ul www.azen.ro este NICOLEZ UNION SRL
Nr. Inreg. Reg. Comertului: J02/667/2005
Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO17441451

Adresa sediului social: Str. Dunarii, Nr.5, Bl.43, Sc.A, Ap.3 Ineu, ARAD